AdmiCloud - privát felhő szolgáltatások

Elekerülhetetlen a cégek életében az informatika és ezzel együtt a felhő.

Segítünk gyorsan és egyszerűen használatba venni az AdmiCloud privát felhő szolgáltatást, használja az Ön vállalkozása is.

Vállalatirányítási rendszerek

Szakértő kollégáink segítenek az Ön cégének is kezébe venni a cég irányítását. 

Mérnöki informatika

IT mérnök kollégáink segítenek megvalósítani, hogy az IT rendszerek az Ön vállalkozását segítsék és ne hátráltassák.

PC alapú kassza rendszerek

az izlandi székhelyű LS Retail vállalat kizárólagos magyarországi partnereként LS One PC alapú kassza megoldásunk illeszthető bármilyen vállalatirányítási rendszerhez.

Kereskedelmi rendszer és vállalatirányítás együtt?

Microsoft Dynamics Business Central és a hozzá kapcsolt LS Central kiegészítő megoldás segítségével az Ön vállalkozásának minden területét képes lefedni.

A pénzügyi-, számviteli műveletek, kis és nagykereskedelem, kassza, raktár és készletek, beszerzés és áruszállítás, egy integrált megoldás!

Microsoft Dynamics Business Central / NAV – Online Szállítói számla import modul

 1. július 1-jétől kötelező adatot szolgáltatni áfakörbe tartozó adóalanyok közötti ügyletekről, kiállított számlákról.

 

NAV Online Szállítói számla Import modul

A kibocsátott számlák – és számlával egy tekintet alá eső okiratok – adataira vonatkozó adatszolgáltatás 2018. július 1-jétől a kiállítás után azonnal, XML formátumban, interneten keresztül, elektronikusan teljesítendő. Számlázó programmal történő számlázás esetén a számlaadatokat a számlázó programból emberi beavatkozás nélkül, nyilvános interneten keresztül azonnal, a számla elkészülése után rögtön továbbítani kell a Nemzeti Adó és Vámhivatal-hoz, automatizált módon.

 

Ez az adatszolgáltatási kötelezettség tette lehetővé azt, hogy az Ön számára a szállítók által kiállított és a Nemzeti Adó és Vámhivatalhoz szabályosan beküldött számlák adatai elérhetővé vállnak digitális formában.

A legtöbb Microsoft Dynamics Business Central / NAV rendszert használó ügyfelünknél komoly emberi erőforrást igényel a beszállítók-, a szállítói számlák adatainak rögzítése, ellenőrzése és könyvelése a rendszerükben.

 

Általános tapasztalat az, hogy ez egy kézi adatbeviteli munka, ezért itt nagy a hibázás lehetősége. Ezáltal komoly szellemi terhelést és rengeteg időt emészt fel az ügyviteli munkavégzés során ennek a feladatnak az elvégzése.

NAV Online Szállítói számla import App

 

Előnyök:

 • Szinte teljesen megszüntethető a manuális adatrögzítési munkavégzés
 • A szállítói számlák feldolgozási ideje lecsökkenthető, az átfutási idő lerövidül
 • A szállítói számlák feldolgozásához, a Nemzeti Adó és Vámhivatal általi adatokat a valós papír alapú vagy elektronikusan rögzített számla adataival kell csak összevetni, ellenőrizni
 • A szállító számla PDF alapú képének tárolási helyét a rendszerben nyilvántartjuk, az bármikor megtekinthetővé válik. A szállító számla PDF alapú képének tárolási helye lehet: File szerver vagy URL alapú link
 • A szállítói adatok ellenőrzött adatforrásból, helyesen kerülnek rögzítésre
R

Támogatott verziók:

Erre a problémára megoldásként építettük fel a legújabb Microsoft Dynamics Business Central / NAV – Online Szállítói számla import modul szolgáltatásunkat, mely a szállítói számlák adatait a Nemzeti Adó és Vámhivatal rendszeréből az Ön Microsoft Dynamics Business Central / NAV rendszerében elérhetővé teszi, valamint a szállítói számlák fej- és számla adatait ellenőrzést követően a rendszerbe importálja.

 

 • A szállítói számlák adatai tételesen rögzítettek lesznek és már a Nemzeti Adó és Vámhivatal rendszerében ellenőrzött adatokkal kerülnek feltöltésre
 • Az automata adatbetöltésnek köszönhetően megszűnnek a téves, hibás adatrögzítésből eredő problémák
 • Microsoft Dynamics 4.0 SP3(min. 5.0 NAVISION keretrendszer)
 • Microsoft Dynamics 5.0
 • Microsoft Dynamics NAV 2009 R2
 • Microsoft Dynamics NAV 2013 R2
 • Microsoft Dynamics NAV 2015
 • Microsoft Dynamics NAV 2016
 • Microsoft Dynamics NAV 2017
 • Microsoft Dynamics NAV 2018
 • Microsoft Dynamics 365 Business Central

Szolgáltatás használati díj:

*- 3000 tételsor feletti mennyiségű szállítói számlatétel esetén, mennyiségi kedvezményért keresse értékesítő kollégáinkat bizalommal.

A Microsoft Dynamics Business Central / NAV – Szállítói számla import modul, mint szolgáltatás tartalmaz szoftverkövetést, amely díjmentesen biztosítja, hogy amennyiben Nemzeti Adó és Vámhivatal által biztosított Online Számla adat be- és letöltési interface változik, azt a Microsoft Dynamics Business Central / NAV – Szállítói számla import modulban, mint szolgáltatásban implementáljuk.

 

A Microsoft Dynamics Business Central / NAV – Szállítói számla import modulban, mint szolgáltatás előnye, hogy annak működése paraméterezhető, így könnyen implementálható.

 

A Microsoft Dynamics Business Central / NAV – Szállítói számla import modulban, mint szolgáltatás egyedi igény esetén további folyamatokba való beillesztésre testre szabható külön díj ellenében.

Rólunk

Tudjon meg többet cégünkről, filozófiánkról.

Elérhetőségek

Lépjen kapcsolatba velünk személyesen.

 

v

Írjon nekünk

Hozza hozzánk ötleteit vagy IT problémáit, együtt megkeressük a megoldást.

Ügyfélportál

Ön már ügyfelünk?
Lépjen be ügyfélportálunkon.

Filozófiánk

Megérteni, Megalkotni, Működtetni

A három „M” amely az Ön szolgálatában áll az év bármely napján, annak bármely percében, hogy vállalata folyamatosan haladhasson és eredményesen fejlődhessen.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön legújabb megoldásainkról, fejlesztéseinkről: