Microsoft Dynamics Business Central / NAV – Online Szállítói számla import modul

 1. július 1-jétől kötelező adatot szolgáltatni áfakörbe tartozó adóalanyok közötti ügyletekről, kiállított számlákról.

 

NAV Online Szállítói számla Import modul

A kibocsátott számlák – és számlával egy tekintet alá eső okiratok – adataira vonatkozó adatszolgáltatás 2018. július 1-jétől a kiállítás után azonnal, XML formátumban, interneten keresztül, elektronikusan teljesítendő. Számlázó programmal történő számlázás esetén a számlaadatokat a számlázó programból emberi beavatkozás nélkül, nyilvános interneten keresztül azonnal, a számla elkészülése után rögtön továbbítani kell a Nemzeti Adó és Vámhivatal-hoz, automatizált módon.

 

Ez az adatszolgáltatási kötelezettség tette lehetővé azt, hogy az Ön számára a szállítók által kiállított és a Nemzeti Adó és Vámhivatalhoz szabályosan beküldött számlák adatai elérhetővé vállnak digitális formában.

A legtöbb Microsoft Dynamics Business Central / NAV rendszert használó ügyfelünknél komoly emberi erőforrást igényel a beszállítók-, a szállítói számlák adatainak rögzítése, ellenőrzése és könyvelése a rendszerükben.

 

Általános tapasztalat az, hogy ez egy kézi adatbeviteli munka, ezért itt nagy a hibázás lehetősége. Ezáltal komoly szellemi terhelést és rengeteg időt emészt fel az ügyviteli munkavégzés során ennek a feladatnak az elvégzése.

 

Előnyök:

 • Szinte teljesen megszüntethető a manuális adatrögzítési munkavégzés
 • A szállítói számlák feldolgozási ideje lecsökkenthető, az átfutási idő lerövidül
 • A szállítói számlák feldolgozásához, a Nemzeti Adó és Vámhivatal általi adatokat a valós papír alapú vagy elektronikusan rögzített számla adataival kell csak összevetni, ellenőrizni
 • A szállító számla PDF alapú képének tárolási helyét a rendszerben nyilvántartjuk, az bármikor megtekinthetővé válik. A szállító számla PDF alapú képének tárolási helye lehet: File szerver vagy URL alapú link
 • A szállítói adatok ellenőrzött adatforrásból, helyesen kerülnek rögzítésre
R

Támogatott verziók:

Erre a problémára megoldásként építettük fel a legújabb Microsoft Dynamics Business Central / NAV – Online Szállítói számla import modul szolgáltatásunkat, mely a szállítói számlák adatait a Nemzeti Adó és Vámhivatal rendszeréből az Ön Microsoft Dynamics Business Central / NAV rendszerében elérhetővé teszi, valamint a szállítói számlák fej- és számla adatait ellenőrzést követően a rendszerbe importálja.

NAV Online Szállítói számla import App

 

 • A szállítói számlák adatai tételesen rögzítettek lesznek és már a Nemzeti Adó és Vámhivatal rendszerében ellenőrzött adatokkal kerülnek feltöltésre
 • Az automata adatbetöltésnek köszönhetően megszűnnek a téves, hibás adatrögzítésből eredő problémák
 • Microsoft Dynamics 4.0 SP3(min. 5.0 NAVISION keretrendszer)
 • Microsoft Dynamics 5.0
 • Microsoft Dynamics NAV 2009 R2
 • Microsoft Dynamics NAV 2013 R2
 • Microsoft Dynamics NAV 2015
 • Microsoft Dynamics NAV 2016
 • Microsoft Dynamics NAV 2017
 • Microsoft Dynamics NAV 2018
 • Microsoft Dynamics 365 Business Central

Szolgáltatás használati díj:

*- 3000 tételsor feletti mennyiségű szállítói számlatétel esetén, mennyiségi kedvezményért keresse értékesítő kollégáinkat bizalommal.

Modul vásárlás license díj:

* A megvásárolt license esetén a modul éves követési díja minden évben a license díj 10%-a, melyet minden évben szükséges megújítani a modul működéséhez

A Microsoft Dynamics Business Central / NAV – Szállítói számla import modul, mint szolgáltatás tartalmaz szoftverkövetést, amely díjmentesen biztosítja, hogy amennyiben Nemzeti Adó és Vámhivatal által biztosított Online Számla adat be- és letöltési interface változik, azt a Microsoft Dynamics Business Central / NAV – Szállítói számla import modulban, mint szolgáltatásban implementáljuk.

 

A Microsoft Dynamics Business Central / NAV – Szállítói számla import modulban, mint szolgáltatás előnye, hogy annak működése paraméterezhető, így könnyen implementálható.

 

A Microsoft Dynamics Business Central / NAV – Szállítói számla import modulban, mint szolgáltatás egyedi igény esetén további folyamatokba való beillesztésre testre szabható külön díj ellenében.

Rólunk

Tudjon meg többet cégünkről, filozófiánkról.

Elérhetőségek

Lépjen kapcsolatba velünk személyesen.

 

v

Írjon nekünk

Hozza hozzánk ötleteit vagy IT problémáit, együtt megkeressük a megoldást.

Ügyfélportál

Ön már ügyfelünk?
Lépjen be ügyfélportálunkon.

Filozófiánk

Megérteni, Megalkotni, Működtetni

A három „M” amely az Ön szolgálatában áll az év bármely napján, annak bármely percében, hogy vállalata folyamatosan haladhasson és eredményesen fejlődhessen.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön legújabb megoldásainkról, fejlesztéseinkről: