Szerver üzemeltetés
 IT Admin Automation System

Szolgáltatásunk segítségével szerverek üzemeltetését hatékonyan valósítjuk meg, így a meghibásodások jelentős része megelőzhető és a frissítések hiányából vagy telepítéséből adódó problémák elkerülhetők.

Automated IT Administration System

Kezdhetjük az automatizált üzemeltetést?

DÍJMENTES

14 napos próba

5 db szerver üzemeltetésére!

Rendszergazdai feladatok, gyorsan és egyszerűen

A karbantartási és rendszergazdai feladatok elvégzése, könnyen és automatikus módon megvalósítható. Ráadásul ütemezetten és emberi beavatkozás nélkül.

s

Disk management

A legtöbb adatvesztés hátterében a nem időben észrevett háttértár meghibásodások állnak. Ezeket idejében észlelve, a nem kívánt adatvesztés elkerülhető. Ennek figyelésével és a megfelelő időben való jelzésével még időben lehet menteni a tárolt adatokat, hogy elkerüljük az adatai elvesztését.

Ütemezett mentés

Önnek is fontosak a mindennapi munkában keletkezett dokumentumok a szerverén, számítógépén? Szeretné ezeket biztonságban tudni? Rendszerünkkel zsarolóvirus védett mentés készíthető  és ez is automatizálható.

IT Audit figyelés és vizsgálat, megfelelés

PCI-DSS, GDPR, NIST-800-53, HIPAA, GPG13, TSC SOC2

Megoldásunkkal azonnal felderíthető az adott szabályozásnak való megfelelés vagy hiányosság. A rendszer folyamatosan képes figyelni a változásokat és a szabályoknak való megfelelést. Az analizis segítségével javul a biztonsága a rendszernek és biztosítható az IT szabványoknak való megfelelés folytonossága.

 

Z

Operációs rendszer karbantartás

Az operációs rendszer időszakos karbantartása állandó feladat, ennek hiánya lassulást, majd később leállást és meghibásodást okoz. A szolgáltatásunk segítségével az ilyen hibák elkerülhetők.

Szoftver telepítés

Az egyes célszoftverek, kiegészítő alkalmazások telepítése időigényes feladat, főleg, ha a hálózatban rengeteg számítógéppel rendelkezünk. Ilyen esetekre is megoldást tudunk nyújtani és nem kell minden egyes számítógépre egyesével telepíteni az alkalmazásokat.

Hacker támadás figyelése és aktív védelme

A rendszereket folyamatosan próbálják feltörni ez ma már vitathatatlan tény. Az Ön rendszere fel van készülve a hackerek által egyre kifinomultabb támadásokra.

Megoldásunk felismeri a legtöbb behatolási kísérletet és azonnali választ és védelmi reakcióval válaszol emberi beavatkozás nélkül.

 

Patch Management

A szerverek és a számítógépek frissítéseinek telepítése, mindig odafigyelést igénylő feladat, ennek kézbentartása és automatizálása szolgáltatásunkkal megoldottá válik.

Monitoring

A megoldásunkkal a szerverek és az azon futó szolgáltatások folyamatosan ellenőrzés alatt vannak. Amennyiben bármilyen nem megfelelő változás áll be a szerver működésében, azt a rendszer megpróbálja kijavítani automatikusan. Továbá azonnali e-mail-es vagy telefonos riasztással értesítjük az üzemeltetési csapatunkat, valamint Önt.

Sebezhetőség vizsgálat

Napjainkban minden nap felfedeznek több újabb informatikai sebezhetőséget a számítógépes rendszerekben.
Ezeket a sebezhetőségeket használják fel a hacker-ek a betörésre a rendszerünkben.
Vajon az Ön rendszerében hány sebezhetőséggel rendelkező szerver vagy program működik?

Rendszerünk képes ezeket felismerni és a központi CVE adatbázis segítségével folyamatosan figyelni.

 

A karbantartási feladatok elmaradása nem lehet többé az akadálya a munkavégzésnek…

Üzemeltetjük szervereit, számítógépeit, a karbartásokat mindig elvégezzük és erről jelentést küldünk Önnek. A várható meghibásodásokat lehetőség szerint előre jelezzük, így azok elkerülhetőek lesznek.

IT Admin Automation System Dashboard

Rendelkezésre állás és működés figyelés

A rendszerek teljes működési állapotának, paramétereinek figyelése, a rendszereken futó szolgáltatások állapotának figyelése megvalósítható, így mindig azonnal észlelhető, ha eltérést tapasztalunk a normál működéstől. Az esetleges meghibásodásokról azonnali e-mail, push üzenet, telefonos riasztás érkezik és a rendszert megpróbálja a szolgáltatás helyreállítani automatikusan.

Sebezhetőség és sérülékenység vizsgálat

Megoldásunk feltérképezi a telepített szoftvereket és a folyamatosan frissített központi sebezhetőségi adatbázis segítségével felderíti a a sérülékeny programokat a rendszereken.

Megvédjük a rendszert a hacker támadásokkal szemben

Rendszerünk képes felismerni a több mint 700 féle a hackerek által alkalmazott támadásos, behatolási kísérletet, mint például a DDOS, Brute force attack (SSH, RDP), Hijack Execution Flow, HTML Smuggling, stb.

Mentés, mely megvéd a zsarolóvírusok okozta károktól

Mentési megoldásunkkal olyan sérhetetlen mentést hozunk létre, melyet a zsaroló vírusok sem tudnak elérni, így elkérülhető, hogy az üzletileg fontos és kritikus adatokban kár keletkezzen.

Ügyfeleink visszajelzése szolgáltatásunkról:

Szervereink karbantartását az AdmiNetwork csapata automatizálta, így minden üzemeltetési feladat elvégzésre kerül a megfelelő időben, a rendszert így újra üzembiztosnak érezzük és hozzáértő kezekben tudhatjuk. "

– Tettinger Zsolt (Hard Rock Cafe Budapest)

Minden kérésemre maradéktalanul és gyorsan tudtok kielégítő választ / megoldást adni. Külön örülök, hogy míg külföldön voltam volt kire bízni a számítógépes rendszerünk felügyeletét nem csak távolról, hanem vállaltátok az azonnali kiszállást is, ha bármi komolyabb probléma merült volna fel.

– Horváth Tibor (Truck-Trailer&Parts Kft.)

Minden nyújtott szolgáltatással elégedettek vagyunk, munkatársaik szakmai felkészültsége és hozzáállása pedig példaértékű.

– Urbán Tamás (BM Heros Zrt.)

Csomagok és árak:

Kérdése van?
Adja meg elérhetőségét és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot:

Rólunk

Tudjon meg többet cégünkről, filozófiánkról.

Elérhetőségek

Lépjen kapcsolatba velünk személyesen.

 

v

Írjon nekünk

Hozza hozzánk ötleteit vagy IT problémáit, együtt megkeressük a megoldást.

Ügyfélportál

Ön már ügyfelünk?
Lépjen be ügyfélportálunkon.

Filozófiánk

Megérteni, Megalkotni, Működtetni

A három „M” amely az Ön szolgálatában áll az év bármely napján, annak bármely percében, hogy vállalata folyamatosan haladhasson és eredményesen fejlődhessen.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön legújabb megoldásainkról, fejlesztéseinkről: