Szerver üzemeltetés
IT Admin Automation System

Szolgáltatásunk segítségével szerverek üzemeltetését hatékonyan valósítjuk meg, így a meghibásodások jelentős része megelőzhető és a frissítések hiányából vagy telepítéséből adódó problémák elkerülhetők.

Automated IT Administration System

Kezdhetjük az automatizált üzemeltetést?

Rendszergazdai feladatok, gyorsan és egyszerűen

A karbantartási és rendszergazdai feladatok elvégzése, könnyen és automatikus módon megvalósítható. Ráadásul ütemezetten és emberi beavatkozás nélkül.

Patch Management

A szerverek és a számítógépek frissítéseinek telepítése, mindig odafigyelést igénylő feladat, ennek kézbentartása és automatizálása szolgáltatásunkkal megoldottá válik.

Szoftver telepítés

Az egyes célszoftverek, kiegészítő alkalmazások telepítése időigényes feladat, főleg, ha a hálózatban rengeteg számítógéppel rendelkezünk. Ilyen esetekre is megoldást tudunk nyújtani és nem kell minden egyes számítógépre egyesével telepíteni az alkalmazásokat.

Z

Operációs rendszer karbantartás

Az operációs rendszer időszakos karbantartása állandó feladat, ennek hiánya lassulást, majd később leállást és meghibásodást okoz. A szolgáltatásunk segítségével az ilyen hibák elkerülhetők.

Ütemezett mentés

Önnek is fontosak a mindennapi munkában keletkezett dokumentumok a számítógépén? Szeretné ezeket biztonságban tudni? Rendszerünkkel ez is automatizálható.

A karbantartási feladatok elmaradása nem lehet többé az akadálya a munkavégzésnek…

Üzemeltetjük szervereit, számítógépeit, a karbartásokat mindig elvégezzük és erről jelentést küldünk Önnek. A várható meghibásodásokat lehetőség szerint előre jelezzük, így azok elkerülhetőek lesznek.

IT Admin Automation System Dashboard

Szervereink karbantartását az AdmiNetwork csapata automatizálta, így minden üzemeltetési feladat elvégzésre kerül a megfelelő időben, a rendszert így újra üzembiztosnak érezzük és hozzáértő kezekben tudhatjuk. "

– Tettinger Zsolt (Hard Rock Cafe Budapest)

Rólunk

Tudjon meg többet cégünkről, filozófiánkról.

Elérhetőségek

Lépjen kapcsolatba velünk személyesen.

 

v

Írjon nekünk

Hozza hozzánk ötleteit vagy IT problémáit, együtt megkeressük a megoldást.

Ügyfélportál

Ön már ügyfelünk?
Lépjen be ügyfélportálunkon.

Filozófiánk

Megérteni, Megalkotni, Működtetni

A három „M” amely az Ön szolgálatában áll az év bármely napján, annak bármely percében, hogy vállalata folyamatosan haladhasson és eredményesen fejlődhessen.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön legújabb megoldásainkról, fejlesztéseinkről: