Zárja ki cége életéből a hardver meghibásodás okozta üzleti ráhatásokat!

Bizonyított hibrid felhőmegoldásunkkal a legjobbat kínáljuk vállalata fejlődéséhez, bármiféle bonyolultság nélkül az informatika új dimenziójában. Az AN-Cloud Alkalmazásával hatékonnyá és gazdaságossá válik az informatikai rendszerek működése, az adatok tárolása valamint az informatikai biztonság is.

Mi az AN-Cloud? Az AdmiNetwork Cloud olyan felhő megoldás, amely Magyarországon egyedülálló infrastrukturális és hardverfüggetlen megoldást biztosít OpenStack alapokon. Az AN-Cloud segítségével Ön könnyen és dinamikusan futtathatja vállalkozása számára szükséges informatikai rendszereit és kiszolgálóit. Legyen szó az egyszerű levelezés szolgáltatástól a komplex virtuális többszerveres infrastruktúra kiszolgálásig bezárólag egyaránt. Erőforrás és informatikai kapacitása dinamikusan elosztható, így kizárható, hogy a szerver megtelik adatokkal, leállást gyakorolva ezzel. A felhőben egy pillanat alatt bővítheti a tárhelyet, számítási és memória kapacitását, valamint szoftver komponenseit is.

 

Az AN-Cloud a következő előnyöket biztosítja Önnek

  • Nincs induló hardver és szoftver beruházás
  • Dinamikusan leköveti fejlődését, így bővítése rugalmas,
  • Nincs hardver, így nincs meghibásodás kizárt,
  • Szolgáltatásként könyvelésben elírható,
  • Egzaktul tervezhető és kimutatható havi költségekkel biztosítja igényeit.

 

Mindig működőképes, és soha nem kapcsol ki

Az AN-Cloud 99,5%-os SLA szerinti rendelkezésre állást, nonstop műszaki támogatást és 24 órás folyamatos állapotfigyelést kínál vállalata számára.

Gazdaságos és skálázható

Az AN-Cloud igény szerint gyorsan le- vagy felméretezhető, így csak a ténylegesen felhasznált erőforrás egységekért kell fizetnie. A percalapú számlázás és az infrastruktúrát biztosító népszerű (például számítási, tárolási és sávszélesség-) szolgáltatók árával való versenyképesség utolérhetetlen ár-érték arányt biztosít.

 

Műszaki információk

Infrastruktúránkat magas rendelkezésre állású adatparki szerverpark biztosítja, amely folyamatos üzemben és hibatűrő módon biztosítja a folyamatos működést. Rendszerünk elhelyezése zárt rack szekrényekben került kialakításra, melyet üzembiztos redundáns klíma- és szünetmentes áramellátás, valamint aggregátoros működés biztosít. Szervereinkhez, csak kizárólag az arra kijelölt saját személyzetünk fér hozzá fizikailag, ezzel garantálva az adatok biztonságát. A szolgáltatásunk tekintetében az éves vállalt rendelkezésre állási mutatónk 99,5%, mivel a redundáns 10Gb/s BIX bekötésünk rendelkezésre állása ezt a számot adja meg célértéknek. Kollégáink 7/24 –es üzemeltetési szolgáltatás mellett biztosítják az alaprendszer folyamatos működését. Ehhez továbbiakban biztosítunk kiegészítő szolgáltatásként a Platform as a Service üzemeltetési szolgáltatást, mely az ügyfél által működtetett és kialakított rendszerre is kierjed. Szerverparkunk hardverelemei DELL Enterprise technológián alapulnak. Ezekhez a rendszerelemekhez, úgynevezett „4 hour Mission Critical” garancia kiterjesztéssel rendelkezünk, valamint mérnökeink részére biztosított egy cserét is biztosító szerviz készlet, így a hardveres hibák elhárítása maximálisan megoldott. Rendszereink távoli elérését ügyfeleink igénye szerint képesek vagyunk biztosítani a legelterjedtebb távoli- és VPN protokol-ok segítségével.

Felhő alapú megoldásszállításon felül természetesen hagyományos hardver, szoftver értékesítést és rendszerintegrációt is kínálunk, hogy az Ön vállalkozása standalone igényeit is kielégíthessük. A felhő alapú rendszer szállítás összeköthető rendszergazdai szolgáltatásunkkal is, amely tovább ötvözi az informatikai rendszer maximális hatékonyságát és az informatikai biztonság maradéktalan meglétét is.

Az informatikai üzemeltetési tevékenységünket maximális megbízhatóság és diszkréció evidenciája mellett, átfogó megoldást biztosít az Ön vállalati folyamatai számára.

Elérhetőségünk

06 30 334 84 10