Önnek a legjobb kell! Miért érné be akármivel?

A Navision összekapcsolja a különböző vállalati tevékenységeket és valós idejű adatokkal biztosítja az Ön vállalata számára a döntéshozatalt. Az Ön vállalkozása ma már csak akkor érhet el kiemelkedő sikereket, ha az emberi kreativitást, üzleti érzéket vállalatirányítási rendszerrel is megtámogatja. A Microsoft Dynamics NAV éppen ebben segíti Önt iparágtól függetlenül kis- és középvállalkozásában.
A Microsoft Dynamics NAV egyik legnagyobb előnye, hogy a meglévő rendszerivel is remekül tud együttműködni, vagy azokat teljes egészében képes kiváltani.

Miért szeretik a tulajdonosok?

 • A megszokott Microsoft környezetnek köszönhetően a rendszer gyorsan, zökkenők nélkül bevezethető
 • Cégre szabott megoldást biztosít, hiszen iparág-specifikus alkalmazásokat is nyújt
 • A pénzügyi és könyvelés modulok az összes adminisztrációs területen dolgozó kollégák munkáját felgyorsítják
 • Valós idejű adatokat kap a rendszerből, bármikor is néz bele
 • Megszünteti a dupla adatbevitelt
 • Homogén, szigetrendszerek nélküli megoldású rendszer

A Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszere a következő előnyöket biztosítja Önnek:

 • A pénzügyek biztosabb kezekbe kerülnek
 • A munkafolyamatok felelősei láthatóvá válnak
 • Óriási segítséget nyújt az értékesítésben és a beszerzésben
 • Az ügyfelek adatai átláthatóbbá, könnyebben kezelhetővé válnak
 • Gyors áttekinthetőséget biztosít a cégében lévő összes adatról, dokumentumról
 • Gazdaságosabb, mintha többféle rendszert együtt futtatna

Ha vállalata elért egy pontot, ahonnan könyvelőprogramja már nem támogatja a növekvő vállalkozása igényeit, akkor a Microsoft Dynamics NAV rendszer egy könnyen bevezethető és egyszerűen használható megoldást nyújt, úgy hogy cége növekedését támogatja flexibilis bővíthetőségével.

A Microsoft Dynamics NAV a teljes Microsoft üzleti megoldás részeként segíti a hatékony munkát és növekedést. A Microsoft Dynamics Navision mellett lehetősége nyílik más szoftverek  integrálására, mint például Office, Skype vagy Yammer, melyek segítségével azonnal kapcsolatba léphet a csoport más tagjaival, egy időben dolgozhatnak akár ugyanazon a dokumentumon és oszthatják meg egymás között a kész anyagot. Mindezt eszköztől és helytől függetlenül.

A Microsoft Dynamics NAV bevezetésben szerzett tapasztalatunk segítségével képesek vagyunk integrált megoldást biztosítani a terület összetett követelményeinek, a jogszabály elvárásainak és az üzleti információk magasszintű kiszolgálására egyaránt. A Microsoft Dynamics NAV szoftver maximális megbízhatóság mellett integrált és homogén működést biztosít az Ön vállalati folyamataira a beszerzéstől az értékesítésig, a teljes nyomon követhetőség és minőségi ellenőrzések biztosítása mellett, mint például az ISO megfelelés. Új rendszerbevezetésen felül megoldást biztosítunk meglévő Microsoft Dynamics NAV (korábbi nevén Navision) üzemeltetésére, továbbfejlesztésére, paraméterezésére és pénzügyi támogatására is.

Elérhetőségünk

06 30 334 84 10