Megérteni, Megtervezni, Megvalósítani

Ahhoz, hogy sikeres projektet valósíthasson meg, annak teljes terjedelme átlátható kell, hogy legyen. Lépést tartani a projekt részleteivel gyakran olyan nehéz, mint maga a megvalósítás. Bevezetésben és oktatásban szerzett tapasztalataink segítségével az Ön elképzelései könnyedén megvalósítható a rendszer tervezéstől a teljes bevezetésig. Projektvezetés szolgáltatásaink közt megtalálhatóak Microsoft Dynamics NAV témakörében,

  • licence, pénzügy és szoftver konzultáció,
  • tanácsadás,
  • program és projektvezetés,
  • valamint a rendszer oktatása is.

A példátlan projekt-előkészítés következetes alkalmazásával meghatározhatók a projekt menedzsment folyamatok, erőforrás-tervezés szükségletek, előrejelzések, kontroll és ütem pontok és a kapcsolódó üzleti igények egyaránt. Velünk sikeresen veheti ezeket a kihívásokat annak érdekében, hogy sikeres projekt megvalósítást érhessen el. Szakterületünk:

  • Menedzsment stratégia, folyamatmenedzsment: Vegye igénybe Microsoft tanácsadóink tudását a sikeres projekt megvalósítása érdekében.
  • Projekt helyreállítás, problémamegoldás: Tanácsadóink képzett vezetők, akik gyors és hatékony a probléma megoldó képességük segítségével visszaállítható a projekt a sikeres pályájára.
  • Ideiglenes vezető (OutSource): Átvesszük a projektirányítás feladatát és szervezeten belül koordináljuk, valamint irányíjuk a projektmegvalósítás során keletkező feladatokat, legyen az rövid, vagy hosszú távú és időtartamú megvalósítás.
  • Felhasználói és vezetői oktatás: Vállaljuk Microsoft Dynamics NAV felhasználók és területi vezetők oktatását, továbbképzését. Az oktatás segítségével biztosítható, hogy meglévő rendszeréből a maximumot hozza ki! Legyen az pénzügy, beszerzés, készletkezelés, gyártás, értékesítés, szerviz, vagy projektkezelés.

A projektvezetésben és az oktatásban szerzett tapasztalatunk segítségével képesek vagyunk sikeres projektet véghezvinni Microsoft Dynamics NAV témakörben. Projektvezetés és oktatáson felül megoldást biztosítunk meglévő Microsoft Dynamics NAV (korábbi nevén Navision) üzemeltetésére, továbbfejlesztésére, paraméterezésére és pénzügyi támogatására is.

Elérhetőségünk

06 30 334 84 10